Alle Bureaustoelen

Zie hier ons overzicht met alle bureaustoelen. Op de markt zijn er veel bureaustoelen te verkrijgen. Wij hebben met onze ervaring van 10 jaar een assortiment samengevoegd wat kwalitatief goed is en betaalbaar. Laat je niet verleiden door alleen het uiterlijk van een bureaustoel maar kijk goed naar de instelmogelijkheden en het zit comfort.

Ben je op zoek naar een bureaustoel voor thuis. Een wat simpelere goedkopere bureaustoel dan op een kantoor noodzakelijk is. Dan hebben wij een assortiment samengesteld met kwaliteit goede stoelen voor een paar uur per dag. Bekijk het assortiment basis bureaustoelen hier.

Wanneer je thuis hele dagen werkt of op zoek bent naar een bureaustoel voor op kantoor is een goede bureaustoel erg belangrijk. Ons assortiment met ergonomische bureaustoelen bestaat uit goed instelbare bureaustoelen geschikt voor een werkdag van 8 uur of langer. Bekijk ons assortiment met ergonomische bureaustoelen hier.

Ons assortiment NPR1813 bureaustoelen gaat nog een stap verder. Deze bureaustoelen zijn zeer goed instelbaar en gericht op de Nederlandse markt. Dit betekent dat ook lange mensen gebruikt kunnen maken van de bureaustoel. De bureaustoelen zijn goedgekeurd volgens de NPR1813 normering. Bekijk ons assortiment met NPR 1813 bureaustoelen hier.

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel dan kun je kijken bij ons assortiment nieuwe bureaustoelen. Het assortiment met nieuwe bureaustoelen vind je hier.

Ben je op zoek naar een tweedehands bureaustoel dan kun je kijken bij ons assortiment gebruikte bureaustoelen. Het assortiment met gebruikte bureaustoelen vind je hier.

Heb je hulp nodig bij het zoeken van de juiste bureaustoel? Kom langs in onze showroom in Nijkerk of neem contact op met één van onze verkopers.

Lees meer
[powr-chat id="a17b4488_1602688861"]
Cookies beheren Manage cookies