Zit Sta Bureaus

Vind hier ons assortiment nieuwe en gebruikte zit sta bureaus. Wij hebben zit sta bureaus die met een slinger verstelbaar zijn of eenvoudige elektrisch op hoogte te stellen. Naast nieuwe zit sta bureaus hebben we ook tweedehands zit sta bureaus.

Zit Sta bureaus is een product wat de laatste jaren steeds vaker te zien is binnen een kantoorinrichting. Een kantoorinrichting voorzien van zit sta bureaus vraagt meer maatwerk dan andere bureaus. Een bureau heeft een minimale en maximale werkhoogte. Voor iedere werknemer is dit verschillend. Is voor de één een zit sta bureau met maximale werkhoogte van 116 cm al genoeg maar een ander heeft minimaal 126 cm nodig. 

De zit-sta bureaus met een hogere maximale werkhoogte zijn vaak wat duurder dan de varianten die minder hoog gaan. Nu hebben veel leveranciers een zit sta lijn opgezet met bureaus met hetzelfde uiterlijk maar verschillende maximale werkhoogte. Deze bureaus zijn qua uiterlijk nagenoeg identiek. Zo kan je een kantoorinrichting inrichten met verschillende modellen en toch zorgen voor een identieke uitstraling.

Wil je weten welk zit sta bureau bij jou past? Kom dan langs in onze showroom in Nijkerk en test de ideale werkhoogte.

Lees meer
[powr-chat id="a17b4488_1602688861"]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »