Ergonomisch instelbare stoelen

Het assortiment ergonomisch instelbare stoelen bestaat uit bureaustoelen die zeer geschikt zijn voor werkdagen. Bij het uitzoeken van een bureaustoel is het belangrijk dat je kijkt naar de instelmogelijkheden. Hoe beter de instelmogelijkheden voor hoe meer personen de bureaustoel geschikt is.

Sommige bureaustoelen zijn voorzien van goedkeuring voor de NEN-EN1335 normering. Dit is een Europese normering waarbij de bureaustoel moet voldoen aan bepaalde minimale instelmogelijkheden. Een normering op een bureaustoel krijgen is een dure aangelegenheid. Veel leveranciers hebben ervoor gekozen om de bureaustoel wel te voorzien van voldoende instelmogelijkheden maar niet te investeren in het verkrijgen van de normering. Ons assortiment bestaat uit bureaustoelen die altijd voldoende instelmogelijkheden dat ze minimaal aan de NEN-EN1335 normering voldoen.

Nederlanders zijn vaak langer dan de rest van de Europese landen. Naast de Europese NEN-EN1335 normering bestaat ook de Nederlandse NPR1813 normering. Ons assortiment NPR1813 normering bureaustelen vind je hier.

Lees meer
[powr-chat id="a17b4488_1602688861"]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »