Welke bureaustoel is goed voor je rug?

  • Geplaatst op
Welke bureaustoel is goed voor je rug?

In deze blog een aantal tips voor bureaustoelen met een goede ondersteuning voor de rug.

De beste bureaustoel voor rugondersteuning: Een essentiële gids

 

Een goede bureaustoel is een essentieel onderdeel van een gezonde werkplek, vooral als het gaat om het beschermen van je rug. Of je nu lange uren achter je bureau doorbrengt of af en toe werkt vanuit huis, het kiezen van een stoel die de juiste rugondersteuning biedt, kan rugpijn en andere lichamelijke klachten helpen voorkomen. In deze blogpost zullen we enkele van de beste bureaustoelen bespreken die zijn ontworpen om je rug te ondersteunen en je comfortabel te houden tijdens lange periodes van zitten.

 

1. MN Almeria Netweave Bureaustoel NENEN1135

 

De MN Almeria Netweave Bureaustoel staat bekend om zijn uitstekende ergonomische ontwerp en hoogwaardige materialen. Deze stoel beschikt over een verstelbare lendensteun die zich aanpast aan de natuurlijke kromming van je rug, waardoor je een optimale ondersteuning krijgt, zelfs tijdens lange zitsessies. Bovendien heeft de Almeria een ademende mesh-rugleuning die zorgt voor ventilatie en comfort, waardoor je koel blijft, zelfs op warme dagen. De fabrikant van deze stoelen staat voor kwaliteit een geeft daarom 10 jaar fabrieksgarantie.

 

Bekijk de Almeria bureaustoel op onze webshop:

 

https://www.mnkantoormeubelen.nl/search/almeria/

 

2. MN Vigo Bureaustoel

De MN Vigo bureaustoel is het broertje van de MN Almeria Bureaustoel. Qua opbouw en instelmogelijkheden zijn de stoelen gelijk maar de rug is voorzien van comfortabel schuim. Dit is minder luchtig in de zomer maar geeft meer ondersteuning voor de hele rug. Er zit zelfs een extra lendesteun in de stoel verwerkt voor de juiste ondersteuning. Ook deze stoel heeft standaard 10 jaar garantie.

 

Bekijk de MN Vigo bureaustoel hier:

 

https://www.mnkantoormeubelen.nl/vigo-bureaustoel-zwart.html

 

3. MN Lissabon Netweave Bureaustoel NEN1335

 

De MN Lissabon Netweave bureaustoel is voorzien van een extra hoge rug. De rug van de stoel volgt de contouren van je eigen rug. De extra lendesteun zorgt ervoor dat je zelf op de juiste plek wat extra druk kan toevoegen. Op het design en de uitstraling van deze stoel is niks bespaar. Zelfs in de huiskamer misstaat deze stoel niet.

 

Bekijk de Lissabon bureaustoel hier:

 

https://www.mnkantoormeubelen.nl/search/lissabon/