Slinger verstelbare bureaus

Hier vind je ons assortiment bureaus verstelbaar met een slingersysteem. Zowel de nieuwe als de gebruikte slingerbureaus. De slingerbureaus zijn ideaal voor een werkplek waar geen vaste werknemer zit. Met het slingersysteem zet je het bureau eenvoudig op de juiste hoogte.

Er zijn ook al bureaus met een slingersysteem die geschikt zijn als zit sta bureau. Een bureau wordt vaak al een zit sta bureau genoemd wanneer de maximale werkhoogte 110 cm is. Deze hoogte is alleen niet geschikt voor iedereen. De gemiddelde Nederlander heeft een hoogte van minimaal 116 cm nodig. Een zit sta bureau voor een lang persoon moet vaak nog wat hoger zijn. Ons assortiment zit-sta bureaus heeft bureaus die tot een hoogte van 130 cm gaan. Dit is nagenoeg voor iedereen hoog genoeg.

De ontwikkeling van de zit sta slingerbureaus heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Een slinger zit sta bureau is voordeliger dan een elektrisch zit sta bureau. Het nadeel van een slinger zit sta bureau is altijd geweest dat het lang duurt voordat het bureau op de juiste hoogte staat. De nieuwe lijn slinger zit sta slingerbureaus zijn voorzien van een 'fast' slingersysteem. Hierdoor is de tijd om het bureau op hoogte te zetten gehalveerd.

Ben je op zoek naar advies op het gebied van zit sta meubilair? Neem dan contact op met één van onze verkopers.

Lees meer
[powr-chat id="a17b4488_1602688861"]
Cookies beheren Manage cookies