Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf met een jarenlange ervaring in de verkoop van nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Bezoek ons centraal gelegen showroom in Nijkerk. Hier vind je een groot deel van ons assortiment. Wil je langs komen om een product te bekijken? Bel van te voren zodat wij het product voor je kunnen klaarzetten.

Tweedehands kantoormeubilair

Wij hebben een groot aanbod in gebruikte kantoormeubelen. Vaak zijn gebruikte kantoormeubelen na een aantal jaren te zijn gebruikt nog in een prima staat. Mocht de staat van een tweedehands product minder goed zijn dan wordt het product niet direct afgeschreven. Vaak is het mogelijk om een product refurbished aan te bieden. Zo voorzien wij tweedehands bureaustoelen vaak van een nieuwe stoffering en ziet een gebruikt bureau met een nieuw blad er weer als nieuw uit.

Tweedehands designmeubilair

Naast het normale gebruikte kantoormeubilair hebben wij ook een groot aanbod in gebruikt designmeubilair. Designmeubilair is van zeer hoogwaardige kwaliteit en is na een aantal jaren gebruik nog in een zeer goede staat. Zo geef je jouw kantoorinrichting net een stijlvollere uitstraling zonder dat je de hoofdprijs betaald.

Nieuw kantoormeubilair

Mocht het zo zijn dat wij een deel van de kantoorinrichting niet gebruikt kunnen aanbieden dan hebben wij altijd een betaalbaar nieuw alternatief. Naast de bekende merken verkopen wij ook kantoormeubilair van ons huismerk (MN Kantoormeubelen). Ons huismerk bestaat uit kantoormeubilair met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben gemerkt dat ook een nieuwe kantoorinrichting niet duur hoeft te zijn.

Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een goede en betaalbare kantoorinrichting. Ook wanneer je maar 1 stoel of werkplek nodig hebt ben je bij ons van harte welkom. Door onze samenwerking met betrouwbare partners zijn ook grote kantoorinrichtingen voor ons geen probleem. Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoorpand, neem dan contact op met één van onze verkopers.

Opkoop

Naast de verkoop van tweedehands kantoormeubelen kopen wij ook kantoormeubilair op. Wij zijn met name geïnteresseerd in grotere aantallen kantoormeubelen. Vanaf 10 dezelfde items kun je bij ons terecht. Heb je kantoormeubelen staan en wil je die verkopen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Voeg hier een aantal foto’s en een schatting van de aantallen aan toe. Onze inkoper zal dan contact met je opnemen.

[powr-chat id="a17b4488_1602688861"]
Cookies beheren Manage cookies